mandag den 4. november 2013

Æble/Selleri suppe med kødboller

Nok til 3 personer

Suppe:
375 g sødt æble
900 g knold selleri
1½ liter vand
3 bouillon terninger (kylling eller grønsag)
3 drys cayennepeber
salt og peber
150 g græsk yoghurt 10%

Skræl æblet og sellerien. Skær det i små stykker. Kog det i bouillonen sammen med krydderierne, til det er godt mørt.
Blendes herefter sammen med yoghurten og smages til med salt og peber.

Kødboller:
500 g hakket svinekød 8-10%
75 g revet løg
salt og peber

Rør ingredienserne sammen, og form farsen til små kødboller med en teske og kommes ned i en gryde med kogende vand. De koges til de stiger til vejrs i vandet.
Tag bollerne op med en hulske og hæld dem i den varme suppe.

Suppen ser måske lidt farveløs og kedelig ud, men den smager virkelig virkelig godt !! Selv folk som ikke kan lide selleri, kan lide den :)

Kilde : DDV


Ingen kommentarer:

Send en kommentar