søndag den 27. oktober 2013

Grønsagsgratin

4 portioner

1 grøn squash
2 løg
6 bøftomater
2 gulerødder
4 tsk. olivenolie
1 spsk. hvidløg i skiver (jeg brugte lidt ekstra)
4 æg
1 dl. reven ost 30+ (17%)

Skær squash og tomater i skiver, og skær løgene i tynde både og gulerødderne i strimler.
Varm 2 tsk. olie op, og steg løg og hvidløg i nogle minutter uden at de tager farve.
Stil til side.
Bland æg, ost og de stegte løg og hvidløg, vend alle grønsagerne i, og smag til med salt og peber.
Smør et ildfast fad med resten af olien, kom grønsagsblandingen i, og tilbered i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter.

Kilde : Det hurtige køkken - weight watchers





2 kommentarer:

  1. mm ser godt ud skall pröves en dag,,,

    SvarSlet
  2. Det smager også virkelig godt :)...... Ikke sidste gang jeg laver det !

    SvarSlet